Overzicht

Bedrijfsinformatie

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep is met ruim 4.600 medewerkers in ruim 70 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grotere en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland. Ons bedrijf telt bijna 300 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Als Van Mossel Automotive Groep zijn we dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Peugeot, Citroën, DS, Opel, Ford, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz personenwagens en vans & trucks, Smart, Fuso, SEAT, ŜKODA, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Abarth, Fiat Professional, Nissan, Dacia, Renault, MG, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Maxus, Suzuki en Isuzu. Bij onze Van Mossel Occasion vestigingen vindt u ook een indrukwekkend ruim aanbod van gebruikte auto’s. Jaarlijks verkopen we bijna 100.000 auto’s. Onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep is verder een eigen leasemaatschappij – International Car Lease Holding, bestaande uit Van Mossel Autolease, J&T Autolease en DirectLease. Met een leasevloot van ruim 90.000 voertuigen, behoort International Car Lease Holding tot de top 3 van leasemaatschappijen van Nederland. 

Naast de dealer & lease bedrijven kunt u ook terecht bij een van de Van Mossel schadeherstelbedrijven, Van Mossel Glasservice, Van Mossel Klein schadeherstel, Van Mossel Financiële Diensten of Van Mossel Car Solutions voor carrosseriebouw, belettering of inrichtingen van uw bedrijfswagens.

Vacature Technisch Specialist Peugeot/Citroën in Hoorn

Wat ga je doen?
Als Technisch Specialist ben jij verantwoordelijk voor de diagnoses en reparaties bij (complexe) mechanische en elektrische storingen. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s autotechnici en hebt contact met klanten en indien nodig de importeur om zo de juiste oplossing te vinden. Om je werk goed uit te voeren, volg je de richtlijnen binnen Van Mossel en van de importeur.

Jouw werkzaamheden in het kort:

  • stellen van diagnoses bij mechanische en elektrische storingen
  • opvolgen van alle bijkomende werkzaamheden en contact die voortvloeien uit de diagnoses
  • te woord staan van klanten om de juiste diagnose te kunnen stellen of uitleg te geven over een reparatie

Profiel Technisch Specialist Peugeot/Citroën in Hoorn

Wie ben jij?
Je bent een echte vakman/-vrouw en hebt een grote interesse voor auto’s. Je levert geen half werk af en streeft naar een hoge klanttevredenheid. Je werkt nauwkeurig, netjes en vindt een goede service leveren erg belangrijk. Daarnaast herken je je in het onderstaande profiel:

  • afgeronde opleiding tot Technisch Specialist
  • minimaal 2 jaar werkervaring als eerste automonteur waarbij je ervaring hebt met stellen van diagnoses
  • gediplomeerd APK keurmeester
  • affiniteit met de merken Peugeot/Citroën
  • fulltime beschikbaar en woonachtig in regio Hoorn

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?
Je gaat aan de slag in één van de grootste en meest toonaangevende autobedrijven van Nederland. En in de mooiste werkplaats van West-Friesland met een gezellig en gemotiveerd team. Je werkplek is uitgerust met moderne apparatuur en je vergroot je kennis door middel van trainingen en opleidingen. Je kunt dus steeds beter worden in je vak! Uiteraard bieden we je een marktconform salaris, krijg je reiskostenvergoeding en is je pensioen geregeld. Verder kun je rekenen op een leuke baan in een gezellig team!

Enthousiast over deze vacature? Solliciteren kan eenvoudig via onze website. We nemen dan snel contact met je op!

Contact

Enthousiast over deze vacature? Solliciteren kan eenvoudig via onze website. We nemen dan snel contact met je op!