Overzicht

Bedrijfsinformatie

Wassink Autogroep is een grote merkdealer met 15 vestigingen en Stellantis Business Partner voor nu en voor de toekomst. Wij hebben ruim 350 medewerkers in dienst in onze vestigingen in Gelderland, Brabant, Limburg en Overijssel en zijn dealer voor de merken Peugeot, Citroën, DS, Kia, Ford, Fiat en Jeep. Deze vestiging in Arnhem is in de basis een Kia dealer. Wassink Autogroep is ondernemend, ambitieus en volop in ontwikkeling.

Vacature Chef Werkplaats

In de functie van chef werkplaats ben je verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en (kwaliteits)controle van alle werkzaamheden in de werkplaats voor het merk Kia. Je stuurt de monteurs aan en bent een belangrijke schakel tussen de werkplaats, het magazijn en de werkplaatsreceptie. Het werkplaatsteam bestaat uit acht monteurs en een chef werkplaats. Waar nodig assisteer je bij het stellen van diagnoses en alle voorkomende technische werkzaamheden. Je bent in de werkplaats het aanspreekpunt voor de klant, luistert naar hun wensen en zet dit om in extra service. Je combineert jouw leidinggevende capaciteiten met jouw technische kennis en stuurt daarmee jouw team zo aan dat de werkplaats optimale resultaten behaalt en de klant tevreden weg rijdt!

Profiel Chef Werkplaats

Wij vragen van jou een MBO opleiding niveau 4 technisch specialist met APK en je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring (bij voorkeur als chef werkplaats). Je hebt goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden, je werkt klant- en servicegericht, bent proactief, stressbestendig en werkt gestructureerd en voelt je thuis in een grote organisatie. En niet geheel onbelangrijk, je wilt graag onderdeel uitmaken van Wassink Autogroep!

Arbeidsvoorwaarden

Wassink Autogroep vindt werkplezier belangrijk! Er heerst bij ons een goede sfeer en we hebben fijne collega’s die jou graag in ons team opnemen. Eigen initiatief wordt gestimuleerd. Je mag dus actief meedenken en meebeslissen. Bovendien heb je volop leer- en doorgroeimogelijkheden en werk je met gave merken! Daarnaast bieden wij jou een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals:

·         Een fulltime baan. 

·         Pensioen conform CAO MvT.

·         24 vakantiedagen per jaar.

·         Een contract met uitzicht op onbepaalde tijd.

·         Trainingen en workshops; we hebben zelfs een eigen Wassink Academy.

·         Een fijne werkplek met fijne collega’s op onze locatie in Arnhem.

·         Een team waarin plezier, leren en ondernemen centraal staat.

Contact

Meer weten?

Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Gijs Koenders, Servicemanager 088 – 92 77 501. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Inge Hogenkamp, HR adviseur, 088 – 92 77 433. Wij staan je graag te woord!

Solliciteren?
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? “Instappen maar” door  jouw CV en motivatiebrief te sturen naar vacatures@wassinkautogroep.nl.