Overzicht

Bedrijfsinformatie

Vacature Automonteur

Zorg jij ervoor dat de klanten van Louwman Peugeot weer veilig hun weg kunnen vervolgen? Kom werken in onze moderne werkplaats in Hellevoetsluis  We hebben een lege brug en volle gereedschapskar voor je klaar staan.   

Dagelijks mag jij je als Automonteur uitleven op de Peugeots in de werkplaats. Van regulier onderhoud en bandenwissel tot complete motoren of versnellingsbakken repareren, jij hebt er zin in! Naast de reguliere benzine en diesel motoren is Peugeot druk bezig met elektrificatie.

Je komt te werken in Hellevoetsluis. Samen met 2 monteurs van Peugeot en 3 Toyota monteurs zetten jullie 100 jaar vakmanschap voort. Om onze klanten uit Hellevoetsluis, Oostvoorne en Zuidland te blijven helpen, zijn we op zoek naar een Automonteur. Een technicus waar we een lange termijn relatie mee aan kunnen gaan. We willen bouwen op jouw expertise en ervaring als Automonteur.

Kom jij met je vakkundige oplossingen meebouwen aan de toekomst van Louwman. We zien je graag verschijnen! 

Wie ben jij?
Net als onze andere monteurs, wil jij er ook alles aan doen om die klant tevreden te krijgen. Je werkt snel en nauwkeurig en bent uitstekend in staat de problemen op tafel te krijgen. Samenwerking staat hoog bij je in het vaandel. Daarnaast: 

  • heb je een afgeronde opleiding tot autotechnicus;
  • heb je enkele jaren ervaring als monteur binnen de automotive.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Salaris wat past bij jouw kennis en ervaring;
  • korting op het kopen van een nieuwe eigen auto en onderhoud ervan;
  • je kennis bijhouden door diverse trainingen te volgen vanuit de importeur;
  • een enthousiast team van vijf monteurs in Hellevoetsluis die vrijdags de week afsluiten met een borrel. 

Wie zijn wij?
Louwman Group, een 100% familiebedrijf, is een van de grootste automotive spelers in Nederland. We werken we vanuit onze missie: Passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen. Samen met 3.200 collega’s voelen we ons verantwoordelijk om de best passende mobiliteit te bieden. Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.  

 
Enthousiast geworden? 
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Brian Pronk via 0615254364. 
 
Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op https://www.louwmangroup.nl/werken-bij/ voor de actuele vacatures.

Profiel Automonteur

Arbeidsvoorwaarden

Contact