Overzicht

Bedrijfsinformatie

Wassink Autogroep is een grote merkdealer met 18 vestigingen in Gelderland, Brabant, Limburg en Overijssel. Deze organisatie heeft ruim 350 medewerkers in dienst en is volop in ontwikkeling! Wij zijn dealer voor de merken Peugeot, Opel, Citroën, DS, Kia, Ford, Fiat, Abarth, Hyundai en Jeep. Wat ons kenmerkt? Wij vinden werkplezier belangrijk! Iedereen mag actief meedenken én -beslissen. We geloven dat betrokken, blije medewerkers essentieel zijn voor een hoge klanttevredenheid en daar doen wij het voor! Bij Wassink Autogroep kan je altijd blijven leren en jezelf ontwikkelen met de Wassink Academy. Of het nu gaat om een technische training of om een soft skills training; wij zullen jouw ontwikkeling stimuleren. Bovendien zijn er met meerdere vestigingen ook voor de toekomst doorgroeimogelijkheden. Wil jij graag alvast een indruk krijgen van Wassink Autogroep? Klik dan op deze link.

Vacature Garantiespecialist

Jij bent de contactpersoon voor de organisatie tussen de vestigingen en de importeur. Uit iedere claim haal jij het optimale rendement, natuurlijk wel binnen de gestelde kaders en normen van de importeur. Daarnaast monitor jij de reactie van de importeur en factureer je de garantiewerkorders van de werkplaatsen. Tenslotte voorzie jij de werkplaats en receptie van hulp en informatie met betrekking tot garantie en terugroepacties. Overtref jij samen, als onderdeel van het team garantiespecialisten in Arnhem, de verwachtingen van onze collega’s?

Profiel Garantiespecialist

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur werkervaring in de dealerbranche. Verder ben je communicatief vaardig in zowel woord als geschrift, ben je accuraat, proactief en wil je graag onderdeel zijn van Wassink Autogroep.

Arbeidsvoorwaarden

Wassink Autogroep heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot één van de grotere spelers met meerdere merken in Nederland. Bij deze organisatie heb je volop leer- en doorgroeimogelijkheden en werk je met gave merken! Daarnaast bieden wij je een mooi pakket van arbeidsvoorwaarden aan zoals:

  • Een parttime baan vanaf 24 uur
  • Pensioen conform CAO MvT
  • Een contract met uitzicht op onbepaalde tijd
  • Trainingen en workshops; we hebben zelfs een eigen Wassink Academy
  • Een fijne werkplek met fijne collega’s op onze locatie in Arnhem
  • Een team waarin plezier, leren en ondernemen centraal staan

Contact

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur werkervaring in de dealerbranche. Verder ben je communicatief vaardig in zowel woord als geschrift, ben je accuraat, proactief en wil je graag onderdeel zijn van Wassink Autogroep.

Meer weten?

Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Jos Doornenbal, Strategisch Aftersalesmanager via 088 – 92 77 639. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Annoesjka Noppers, HR medewerker via 088 – 92 77 733. Wij staan je graag te woord!