Overzicht

Bedrijfsinformatie

Wassink Autogroep is een grote merkdealer met 18 vestigingen in Gelderland, Brabant, Limburg en Overijssel. Deze organisatie heeft ruim 400 medewerkers in dienst en is volop in ontwikkeling! Wij zijn ondernemend en ambitieus. Wij zijn dealer voor de merken Peugeot, Citroën, DS, Kia, Ford, Fiat, Abarth, Opel, Hyundai en Jeep. De vestiging in Venlo is dealer van Peugeot, Ford, Fiat, Abarth en Jeep. Wassink Autogroep is Stellantis Business Partner voor nu en voor de toekomst. Wat ons kenmerkt? Wij vinden werkplezier belangrijk! Collega’s mogen actief meedenken en meebeslissen. Eigen initiatief wordt gestimuleerd. Een goede sfeer, fijne collega’s en leuk werk dragen bij aan een hoge klanttevredenheid. En blije en tevreden klanten, daar doen wij het voor! Wil jij graag alvast een indruk krijgen van Wassink Autogroep? Klik dan op deze link.

Vacature Eerste Autotechnicus

In de functie van Eerste Autotechnicus maak je deel uit van het aftersales team. Jouw taak is het opsporen van storingen, het verrichten van onderhoudsbeurten en reparaties, maar ook voor het monteren van accessoires draai jij je hand niet om. Daarnaast adviseer jij de klanten, zodat zij tevreden kunnen instappen en wegrijden. De werkzaamheden mag je uitvoeren in een modern uitgeruste werkplaats, waar je met de allerbeste geavanceerde apparatuur mag werken.

Profiel Eerste Autotechnicus

Wij vragen van jou een afgeronde MBO opleiding niveau 3 Eerste Autotechnicus en bij voorkeur ervaring met het merk Ford. Je werkt klant- en servicegericht, je bent proactief en je werkt gestructureerd.

Arbeidsvoorwaarden

Wassink Autogroep vindt werkplezier belangrijk! Er heerst bij ons een goede sfeer en we hebben fijne collega’s die jou graag in ons team opnemen. Je mag actief meedenken en meebeslissen, want we  stimuleren eigen initiatief. Bovendien heb je volop leer- en doorgroeimogelijkheden en werk je met gave merken! Daarnaast bieden wij jou een mooi pakket van arbeidsvoorwaarden aan zoals:

 

  • Een fulltime baan. 
  • Pensioen conform CAO MvT.
  • Een contract met uitzicht op onbepaalde tijd.
  • Trainingen en workshops; we hebben zelfs een eigen Wassink Academy.
  • Een modern uitgeruste werkplek met fijne collega’s op onze locatie in Venlo.
  • Een team waarin plezier, leren en ondernemen centraal staat.

Contact

Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Berrie van Boxmeer, After Sales Manager via 06 – 51 41 32 53. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Annoesjka Noppers, HR medewerker via 088 – 92 77 733. Wij staan je graag te woord!

Solliciteren?
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? “Instappen maar” door  jouw CV en motivatiebrief te sturen naar vacatures@wassinkautogroep.nl.