Overzicht

Bedrijfsinformatie

Vacature Marketeer

Voor onze marketingafdeling in Utrecht zijn wij op zoek naar een ervaren fulltime marketeer. Krijg jij écht energie van het organiseren van toffe online en offline marketingactiviteiten? Heb jij daarnaast ook nog eens affiniteit met de autobranche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Als marketeer ga je aan de slag met het coördineren en organiseren van diverse marketing activiteiten voor de merken Peugeot, Citroën, DS Automobiles en Opel. Je doet dit in nauwe samenwerking met de betrokken afdelingen en vestigingen, waarbij je ook fungeert als aanspreekpunt. Daarnaast ben je bezig met het verzamelen, coördineren en creëren van (online) content voor interne en externe communicatie uitingen. Je komt terecht in een marketingteam bestaande uit drie andere collega’s, waar we als doel hebben om meer traffic naar onze showrooms te generen en daarmee het particuliere en zakelijke marktaandeel van Nefkens te vergroten.

Dit ben jij
Jij bent een échte regelneef of tante 😉 met een passie voor automotive. Makkelijk schakelen tussen verschillende stakeholders gaat je goed af en jouw schriftelijke communicatieve vaardigheden zijn ijzersterk zodat je correcte en prikkelende teksten kan schrijven voor de (online) uitingen. Verder is initiatief nemen jouw tweede natuur en vind je het niet vervelend om de verantwoordelijkheid te nemen voor diverse taken.

Werken bij Nefkens Utrecht
Nefkens is opgericht in 1878. Nefkens is een mobiliteitsleverancier met Multi merk vestigingen in een groot deel van Nederland. Hierdoor kunnen we klanten een ruime keuze aan producten en diensten bieden. Nefkens is een gevestigde naam in het Nederlandse landschap van mobiliteit en daar zijn we trots op. Met 19 vestigingen zijn wij actief in de provincies Utrecht en Brabant en voeren we de merken Peugeot, Citroen, DS en Opel. Nefkens is een mobiliteitsleverancier met een rijke bedrijfshistorie en een passie voor ondernemerschap. Wij willen klanten duurzaam ontzorgen door ons vakmanschap, servicegerichtheid, persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit. Klanten mogen zich thuis voelen bij Nefkens. Nu, én in de toekomst. Daarnaast zijn wij onderdeel van Emil Frey Nederland N.V., dit is één van de grootste Automotive Retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland 17 verschillende automerken.

Wat breng je mee

  • In het bezit van een relevante afgeronde hbo-opleiding in de richting van Commerciële Economie, Marketing en Communicatie of Bedrijfskunde;
  • Accuraat, creatief, resultaatgedreven en betrokken;
  • Een échte teamplayer;
  • Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • Minimaal beschikbaar voor 32 uur per week;
  • Ervaring binnen de automotive is een pré;

Dit krijg je
Wanneer je bij ons komt werken ben je verzekerd van een veelzijdige en uitdagende job in een jong en gezellig marketingteam, binnen een groeiende organisatie. Verder krijg je:

  • Een goed salaris, passend bij je werkervaring;
  • 24 vakantiedagen en een reiskostenvergoeding;
  • De mogelijkheid tot het volgen van hoogwaardige opleidingen binnen onze eigen Emil Frey Academy;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals voordeel op je fitnessabonnement, een collectieve zorgverzekering en de mogelijkheid tot deelname aan het fietsplan.

Profiel Marketeer

Arbeidsvoorwaarden

Contact