Overzicht

Bedrijfsinformatie

Vacature Chef werkplaats

Kan je niet kiezen tussen het sleutelen aan auto’s en het aansturen en motiveren van jouw collega monteurs? Ben jij gedreven, heb je oog voor klanttevredenheid en kan je goed overzicht bewaren? De functie van Chef Werkplaats Peugeot bij Louwman bevat het allemaal!

Wat ga je doen?
Als Chef Werkplaats bij Louwman geef je dagelijks leiding aan een divers team van techneuten. Jij voelt je als Chef Werkplaats verantwoordelijk voor de werkzaamheden die verricht worden in jouw garage. Dit houdt in dat je dagelijks bezig bent met het instrueren en opleiden van (nieuwe) medewerkers, het coördineren van de werkzaamheden en het bewaken van de voortgang. Jij zorgt er tevens voor dat de werkplaats representatief en veilig is. Jij zorgt er als Chef Werkplaats voor dat de juiste gereedschappen aanwezig, veilig en gekeurd zijn. Naast de activiteiten in de werkplaats heb je veel contact met de klanten en serviceadviseurs. Dit omtrent onderhoud aan de auto’s en de diagnose die gesteld wordt.

Kortom als Chef Werkplaats heb je de volgende werkzaamheden:

 • je zorgt voor de dagelijkse werkindeling en een tijdige start van het werk;
 • je motiveert, instrueert, stuurt bij en coacht op positieve wijze jouw medewerkers;
 • je informeert de service adviseurs over de uitgevoerde werkzaamheden, zodat verdere verwerking mogelijk is;
 • je monitort en rapporteert de efficiency en productiviteit aan jouw servicemanager;
 • je controleert naleving van de veiligheidsvoorschriften in de werkplaats en bewaakt de orde en netheid in de werkplaats.

Wie ben jij?
Net als onze monteurs doe jij er ook alles aan om de klant tevreden te krijgen. Je werkt snel en nauwkeurig en bent uitstekend in staat om problemen boven tafel te krijgen. Je loopt voor de ”troepen” uit en weet het overzicht te bewaren in deze hectische maar leuke werkplaats. Er wordt nogal wat van je verwacht en daarom is het van belang dat je al ervaring hebt opgedaan als automonteur. Verder beschik je over:

 • leidinggevende vaardigheden, ervaring is niet vereist;
 • minimaal een afgeronde MBO opleiding eerste autotechnicus aangevuld met minimaal 5 jaar werkervaring;
 • een geldig rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris dat passend is voor de functie en jouw ervaring;
 • meerdere gunstige personeelsregelingen waaronder korting op het kopen van een nieuwe eigen auto en op het onderhoud ervan;
 • een enthousiast team van Monteurs;
 • doorgroeimogelijkheden met uitgebreide trainingen en begeleiding.
   

Wil jij als Chef Werkplaats meebouwen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct!

Wie zijn wij?
Bij Louwman Group, een 100% familiebedrijf, is onze missie: Passie om mensen te bewegen. Samen met 3.400 collega’s bieden we de best passende mobiliteit, in de automotive branche én als aanbieder van zorghulpmiddelen. Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Marleen Nelemans via 06-29 26 01 09.

Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op https://www.louwmangroup.nl/werken-bij/ voor de actuele vacatures.

 

Profiel Chef werkplaats

Arbeidsvoorwaarden

Contact